Om Oss

Lång erfarenhet av byggbranschen

Vi är rutinerade och har lång erfarenhet av att arbeta med allt från mindre tillbyggnadsprojekt till stora nybyyggnationer. När man arbetar länge med en sak får man en ovärderlig kunskap som leder till att man lättare kan tänka kreativt och se möjligheter. Här hos Snicta har vi samlat hantverkare som inte bara är hantverksmässigt skickliga utan som även har den erfarenheten som gör att de kan hitta lösningar där andra ser problem och begränsningar.

Hör av dig till oss om du är intresserad av våra tjänster eller om du har en fråga. Vi erbjuder även gratis hembesök och kostnadsfria offerter!

Kundens förtroende - Det viktigaste för oss

När vi åtar oss ett arbete vill vi att kunden ska veta att vi har fullt fokus på bygget och på att det ska bli så bra genomfört som möjligt. Vi tror att det bästa sättet att få en byggnation att bli lyckad är genom dialog, tydlighet, gott hantverk och bra material.

Kundens förtroende är det absolut viktigaste för oss, utan det så har vi inget arbete. Vi är måna om att våra kunder ska bli så pass nöjda med vårt jobb att det rekommenderar oss till sina vänner och återkommer till oss när de behöver bygga något nytt.

om oss bygga fritidshus stockholm

Lustfyllda byggen

Att renovera, bygga nytt eller bygga om ska inte vara en ångestfylld upplevelse där man oroar sig över förseningar och oväntade kostnader utan det ska kännas kul och spännande. När man bygger något nytt som man alltid drömt om och får se det färdiga resultatet motsvara sina drömmar är det en otrolig upplevelse. Vi vill att våra kunder ska få en positiv upplevelse när de anlitar oss genom att känna sig förstådda och trygga. Lustfyllda byggupplevelser med lyckade resultat och nöjda kunder är det vi alltid siktar mot!

Kontakta oss om du vill bygga ett nytt fritidshus, renovera eller göra en tillbyggnad. Fyll i dina uppgifter i vårt formulär!

tillbyggnad fritidshus Stockholm

Kontakta oss för bekymmersfritt byggande!