Mer utrymme för familjen med en tillbyggnad

Få mer plats med en tillbyggnad

Har det börjat kännas trångt hemma hos er? Innan ni börjar titta på större bostad kan det vara värt att fundera på en tillbyggnad. När ni gör en tillbyggnad kan ni samtidigt fundera över er nuvarande planlösning och omstrukturera så att ni gör det bästa möjliga av utrymmet i ert hem. Att anlita en byggfirma som erbjuder totalentreprenad och bygger till extra utrymme är betydligt enklare än att flytta.

Hos oss får ni hjälp att planera er tillbyggnad så att den blir så funktionell och snygg som möjligt. Vi har kontakt med arkitekter som kan göra en skiss eller ritning på tillbyggnaden efter era önskemål. Då vi erbjuder helhetslösningar behöver ni endast ha kontakt med en ansvarig person under själva bygget och befrias från att själva ha koll på hantverkare och tidsplaner.

Hör av dig till oss via vårt kontaktformulär för att få veta mer eller för att begära en offert!


tillbyggnad fritidshus Stockholm

Vi håller vad vi lovar

Genom att ha goda avtal med flera återförsäljare av byggvaror och alla byggtjänster under samma tak kan vi erbjuda kostnadseffektiva lösningar och tydliga offerter där man ser vad som ingår. Tillsammans gör vi upp en plan och sätter en budget som sedan hålls.

Du kan känna dig trygg med att vi håller vad vi lovar och att det inte dyker upp några oväntade kostnader utan din vetskap.

Vi är måna om våra kunder och kan garantera vårt totala engagemang och fokus genom hela tillbyggnadsprocessen.

tillbyggnad stockholm

En tillbyggnad ger nya möjligheter

Lite mer plats hemma kan öppna upp nya möjligheter. Kanske skulle några extra kvadratmeter kunna användas till ett nytt arbetsrum för den som vill arbeta mer hemma. Att ha ett eget kontor är ofta något som bortprioriteras när det blir ont om plats, dock är det nödvändigt för att kunna arbeta ostört hemma på ett ergonomiskt och hållbart sätt.

Det kan också vara så att det blivit helt nödvändigt med mer plats då familjen växt. Små barn brukar inte ha problem med att dela rum men allt eftersom de växer så ökar behovet efter att ha en dörr att stänga om sig.

Ofta blir det lugnare och fridfullare hemma när barnen har varsitt rum. Vi hjälper er bygga så att varje familjemedlem får ett eget kryp-in om så önskas.

Man kan enkelt fantisera om vad man skulle kunna använda extra utrymme till. I Sverige spenderar vi stor del inomhus på grund av klimatet. Det gör att våra bostäder och den rymd som finns i dem dikterar villkoren för vad vi gör med vår tid. Ett trångt hem leder till orörlighet och irritation. Finns det plats att umgås och röra sig blir vintermånaderna lättare att uthärda.

Kontakta oss för att boka ett gratis hembesök där vi tittar på möjligheterna för en tillbyggnad!

Få mer plats hemma!